Tecnomatic Overfladebehandling A/S er en moderne virksomhed, som overfladebehandler emner til virksomheder inden for audiobranchen, elektronik- og bygningsindustrien.

Overfladebehandlingen foregår i et fuldautomatisk anlæg, hvor emnerne først affedtes og korrosionsbeskyttes, for derefter at bliver pulverlakeret og hærdet. Der udføres primært overfladebehandling af emner i zink, aluminium, magnesium, stål og visse former for plast.

Alle emner håndteres og behandles i overensstemmelse med de specifikke krav og specifikationer, som fastsættes efter grundig drøftelse og evaluering i samarbejde med kunden. Vi prioriterer et tæt samarbejde med vores kunder og leverandører højt, og følger nøje udviklingen inden for overfladebehandlingsbranchen.

Vi vægter de kvalitets- og miljømæssige krav til produktionsprocessen højt. Produktionsprocessen er således tilrettelagt, så den overholder gældende standarder og direktiver for de kvalitetsmæssige krav for korrosionsbeskyttelse og miljømæssige krav for begrænsning af anvendelsen af visse farlige stoffer.

Læs mere om vores produkter og vores standarder og målsætninger for kvalitetssikring af produktionsprocessen:

Tecnomatic Overfladebehandling A/S ejes og ledes af Birger Nielsen, som har mere end 30 års erfaring med overfladebehandling og håndtering af komplekse emner. Virksomheden har siden 2007 haft adresse på Stæremosen 22-24 i Gilleleje, tæt på motorvejen E47, kun 60 km. fra Rådhuspladsen i København og 30 km. fra Helsingør.